Hagyományőrző kovácsolás sok éves tradicióval

Kézmuves értékesitése törzsbol - törzsbe

Szolgálltatások

Minden egyes részlet preciz, pontos bemutatása

Diszmukovácsolás

Fémek művészi önése

Lakatos szakmával kapcsolatos cselekmények

Galéria

Újdonságok

Ha egy csinos nő a kovácsmester… – Interjú
A vásárok, rendezvények és egyéb főleg népművészeti bemutatók egyik legnépszerűbb „látványossága” a kovácsmester és műhelye. Talán nem is akad olyan látogató, akit ne vonzana a tűz és a vas.. További Info..

UDVart fesztivál Füleken – Beszámoló, képek
A Füleki Városi Művelődési Központ és a Füleki Vármúzeum második alkalommal rendezte meg a UDVart fesztivált, melyen ezúttal is gazdag program várta az irodalom, a zene és az egyéb művészetek kedvelőit. További Info..

Lovas-fuvaros-kézműves nap Losoncon (Képekkel)
A losonci Szállodai Szolgáltatások és Közlekedési Középiskola, valamint a Szlovákia Fuvarosok Egyesülete harmadízben, immáron hagyományt teremtve rendezte meg a Fuvarosok és Iparosok napját, melyre a Losonc-Ladói iskolai gazdaság területén került sor. További Info..

Na Ľadove dupotali furmanské kone, ožili staré remeslá
Spočiatku dažďu viseli len nohy, neskôr bolo treba rozprestrieť dáždniky. No ani nevyspytateľné aprílové počasie neubralo na atraktivite akcii, ktorej bolo dnes (29. 4.) dejiskom lučenecké Ľadovo. További Info..

2017.10.05. Kovácsmester-bemutató
További Info..

Rólam

Szeretnék bemutatkozni. A nevem Andy.
Családunkban a második generáció közé tartozom aki kovácsolással foglalkozik, mágpedig : muvészi kovácsolásnak hivják. Szilárd és gazdag hátérrel rendelkezem édesapám után mivelhogy az O nyomdokait követem. Hagyományorzo kovácsolás sok éves tradicióval. Az álltalános iskola befelyazése után tanulmányaim Kremnicán - Körmöcbányán folytattam. Ami egy magánintézmény/Sukromna skola uzitkoveho vytvarnictva - SUV náven található meg. Diszmukovács - lakatos szakmát végeztem. Késobbi tanulmányaim Csehországban folytattam , Turnovban : Stredni umelecko-prumyslove skole - SUPS TURNOV. Muvészi öntészetbol vizsgaztam.
Rengeteg versenyen részt vettem már az életem során. Ezek közül felsorolnám a legfontosabbakat melyek számomra a legsikeresebbek voltak: COMENIUS : a muvet Európa szerte bemutatták minden iskolában. 2. helyet értem el - az év péke - és az - év cukrásza - ként. 2. helyezett lettem a TVORTE S NAMI NASE DILO azaz CSINÁLD VELÜNK A MUNKÁNK versenyén a Diamond Capital s.r.o cégének. 1. helezetet értem el Turnov könyvtára részére meghirdetett versenyen melyen egy szobrot kellett realizálni , mégpedig Szent Jeronimo szobrát. 100 százalékban teljesitettem, sikeres elso helyezettel További sikereim közé sorolnám Várgede - Hodejov bronzkori replika ékszerek ,fém öntéssel keszített, melyeket a Füleki Vármúzeumnak készitettem. Az egyedi alkotásaim és természetesen az egyedi munkám mellett nagyon szivesen részt vszek különféle rendezvényeken , mint például: Filakovske hradne dni - Füleki várnapok, várjátékok, UdvArt Filakovo - UdvArt Fülek Váraljai népmuvészeti fesztivál Ajnácsko, Hozzáteszem ezeken az eseményeken mindig kellemes hangulatot biztositok az ott jelenlévoknek természetesen a szakmámmal kapcsolatban illetve a munkásságommal.

Elérhetoség

Andrea Ďurčová +421 903 562 349 a.kosecova@gmail.com Hajnáčka 211, 98033 Megtalálhatnak, mégpedig igy:

© Copyright 2018 Andrea Ďurčová - All Rights Reserved